در سفره های ایرانی بخصوص در فصل پاییز و زمستان انواع ترشی در کنار غذا سرو می شود .در این کشور پهناور که هر منطقه از آن انواع ترشی مخصوص خودش را تولید و مصرف می کندوبر اساس سلیقه در هر ترشی مواد، اضافه و کم می شود،بنابراین تنوع ترشی بسیار بالاست . تاریخ  پیدایش و مصرف انواع ترشی به زمان ماد ها بر می گردد و به صورت صنعتی حدود ۷۰ سال می باشد که کارخانجات در این حوزه شروع به فعالیت کرده اند.در این مطلب شما را با طرز تهیه انواع ترشی خانگی در شهرهای مختلف آشنا خواهیم ساخت .


اوقات فراغت ترشی ,انواع ,انواع ترشی ,شهرهای مختلف منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تخفیف دونی بيماري هاي زنان را درمان كنيم پاراوان جی تی ای دیمون | پایگاه ویرایش جی تی ای ღلایف بلاگღ بهترین سایت زمان دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. دانلود مقاله فارسی - مقاله رایگان ترجمه خطوط رمزگشایی آثار 09120869239