در سفره های ایرانی بخصوص در فصل پاییز و زمستان انواع ترشی در کنار غذا سرو می شود .در این کشور پهناور که هر منطقه از آن انواع ترشی مخصوص خودش را تولید و مصرف می کندوبر اساس سلیقه در هر ترشی مواد، اضافه و کم می شود،بنابراین تنوع ترشی بسیار بالاست . تاریخ  پیدایش و مصرف انواع ترشی به زمان ماد ها بر می گردد و به صورت صنعتی حدود ۷۰ سال می باشد که کارخانجات در این حوزه شروع به فعالیت کرده اند.در این مطلب شما را با طرز تهیه انواع ترشی خانگی در شهرهای مختلف آشنا خواهیم ساخت .


اوقات فراغت ترشی ,انواع ,انواع ترشی ,شهرهای مختلف منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ققنوس آژانس تبلیغاتی هورتاش حلال ساروج seoicc001 nikolaswyv8 Situs کد پیشواز pi5hvaz وبلاگ توضیحات تفضیلی اهــنگ